Enhetsterapi Mestringsmedisin – oppstart av nytt kull januar 2025

Vi har gleden av å ønske velkommen til kull 18 Enhetsterapi mestringsmedisin! Studiet er i rask utvikling, og blir stadig sterkere og tydeligere, både som fag, som bidrag til samfunnet og som helse- og utviklingsverktøy. Enhetsterapi mestringsmedisin er summen av over førti års erfaring med integrert medisin. Enhetsterapi har siden starten i 2005 vokst til å […]

Meditasjonskveld i Totenvika 10. juni 2024

Utforsk meditasjon sammen med Audun Myskja – et kurs for alle, uavhengig av erfaring!

En av meditasjonens styrker er muligheten til å være med deg i hverdagen, i alt du gjør og sikre at du har kontakt med kildene til det beste i deg selv. 5 minutter kan gjøre en avgjørende forskjell i hverdagen – lær hvordan!

Meditasjonsretreat 1-5. juli 2024

Meditasjon er en døråpner til det beste i oss selv. Meditasjon gir deg verktøy for din hverdag, som kan gi deg styrke og sinnsro som varer, uansett hva som møter deg.

Dette meditasjonsretreatet er for deg som ønsker å gå i dybden. Du vil få lære metoder underveis som vil hjelpe deg til å leve i og fra dypet av dine muligheter – det som er lukket for oss i hverdagsstresset.

NYHET: Meditasjon – veien til deg selv av Audun Myskja, pocket

Lær å meditere med Audun Myskja! Audun Myskja definerer meditasjon som en prosess for å oppnå indre fred og har over årene veiledet et mangfold av mennesker med ulike behov og motivasjoner til å mestre meditasjonsteknikker. Med sin omfattende erfaring har Myskja samlet sin kunnskap og innsikter i boken «Meditasjon», Veien til deg selv.  Forfatteren […]

Digital meditasjonskveld 21. februar kl 19.30 – 21.00

Er du interessert i å få kontakt med en drivkraft som varer? Meditasjon kan gi deg kontakt med de kildene i kroppen og sinnet som vi alle har tilgang til – vi må bare ha de riktige verktøyene. Etter mange års erfaring med hva som gir mennesker tilgang til energi og motivasjon som varer, vil vi ta fram det som har vist seg å virke. Denne kvelden gleder vi oss til! Vi ønsker å vise deg at meditasjon kan hjelpe deg til motivasjon, styrke og arbeidsglede, slik at du står distansen i hverdagene dine.