Fordypningskurs i Wim-Hof metoden 24-28. januar 2024

Wim Hof-metoden (WHM) har tatt verden med storm de siste årene, fordi den gir tydelige resultater og bygger på enkle grunnprinsipper. Metoden er grundig studert vitenskapelig, og har vist å gi oss tilgang til å endre immunsystemet og det autonome nervesystemet, slik at vi blir sterke, mer robuste og får økt motstandskraft. Denne gangen får du mulighet til å gå dypt inn i pusteteknikkene og meditasjonene. Vi skal arbeide både inne og ute i naturen på vårt unike sted i Totenvika.

Meditasjonskveld i Totenvika 13. november kl. 18-21

Når vi utforsker tankene våre over tid, blir det klart at noen deler av sinnet vårt skaper problemer, mens vi finner løsningene når sinnet stilner, lytter og våkner. Gjennom meditasjonsøvelser bygget på ny nevroforskning vil du få presis tilgang til dypere nivåer i deg selv. Vi vil bruke speifikke pustemønstre og fordypningsteknikker for å gi deg tilgang til de stedene i sinnet der ro og klarhet finnes.

Julemeditasjon i Totenvika 11. desember kl. 18-21

Vår julemeditasjon har blitt en tradisjon som mange ser fram til. Midt i førjulsstresset er det viktig å ta adventtida tilbake, der året kan lande i indre ro og refleksjon. Vi samles i meditasjon, toner og stillhet, i et fellesskap med hjertet i sentrum. Vi vil meditere på juleglede, og det som gir samhørighet. Meditasjonene vil gi deg rom for å oppleve din vei inn i årstidene og høytidene.

Foredrag med Audun Myskja – Østre Toten Folkebibliotek 8. november 2023

Gratis foredrag!
Audun Myskja er lege, forfatter, musiker og profilert foredragsholder. Han og kona Reidun Myskja har bygd opp kurs- og utdannelsessenteret Senter for Livshjelp på Myskjatunet, på gården Nordre Ækrom i Totenvika.
Ny bok! Foredraget vil ta utgangspunkt i den nyutgitte boka «Naturlig smertefri – hva du selv kan gjøre».

Enhetsterapi Mestringsmedisin – oppstart februar 2024

Vi har gleden av å ønske velkommen til kull 17 Enhetsterapi mestringsmedisin! Studiet er i rask utvikling, og blir stadig sterkere og tydeligere, både som fag, som bidrag til samfunnet og som helse- og utviklingsverktøy. Enhetsterapi mestringsmedisin er summen av over førti års erfaring med integrert medisin. Enhetsterapi har siden starten i 2005 vokst til å […]