Om Senter for Livshjelp

Senter for Livshjelp har siden starten i 1999 arbeidet med å samle viten og metoder som kan hjelpe mennesker å mestre livet, bygge helse og ta i bruk sine ressurser. Vårt arbeid bygger på over førti års erfaring innen medisin, helse og utvikling. Vi legger vekt på hjelp til selvhjelp og verktøy til mestring, for mennesker i alle aldersgrupper som ønsker vekst, helsebygging og selvinnsikt. Senteret ledes av lege Audun Myskja og naturterapeut Reidun Myskja, og har et stort og voksende faglig nettverk i flere land, som gjør det mulig å samle effektive, enkle og trygge metoder til selverkjennelse, menneskelig vekst og bedre helse. Vi ønsker både å formidle praktiske metoder tilpasset din hverdag, og samtidig gå i dybden, til årsaken til det du sliter med. Vi arbeider med konsultasjoner, foredrag, kurs og utdannelse. Spesialområder er  mestringsmedisin, enhetsterapi, dybdemeditasjon, pust som terapi, stressmestring, trening, toning, lyd og terapeutisk stemme og musikk  – vi mestrer også en rekke terapeutiske metoder for å regulere kropp og sinn, fra nevrologisk musikkterapi og traumeterapi til refleksologi og blomsteressenser for indre forvandling. Vi har utdannet over fem hundre studenter ved utdanningen i Enhetsterapi mestringsmedisin ved Senter for livshjelp side starten i 2005. Fra 2021 har vi opprettet utdanning til meditasjonslærer, etter å ha holdt regelmessige meditasjonskurs fra 1988. Senter for livshjelp er spesialisert innen mestringsmedisin og musikkbasert miljøbehandling. Dr. Audun Myskja utdanner helsearbeidere i musikkbasert miljøbehandling og andre kvalitetshevende metoder i et landsomfattende prosjekt i regi av Helsedirektoratet, og er fagveileder for Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg. Han har ledet og veiledet en rekke nasjonale prosjekter i helsevesenet: demens, Parkinson, utviklingshemning og leder nå prosjekter for å hjelpe barn og unge med utfordringer i skolen. Audun Myskja holder en rekke kurs og foredrag i både inn- og utland og er kjent for å formidle et helhetssyn på mennesket gjennom inspirasjon, kunnskap og humor.

Vår visjon

Vi tror at alt liv henger sammen, at alle har lik verdi og trenger å møte respekt. Vår kjerneverdi er troen på menneskets indre ressurser. Vi ønsker å hjelpe mennesker til å finne glede, styrke og mening som varer. Vi ønsker å nå de som trenger verktøy til helse og vekst, om det er stressregulering, hjelp til å mestre plager, eller de som tar en av våre utdanninger for å bli bedre rustet til å hjelpe andre. Vårt mål er å bidra til at flest mulig opplever egenverd og mestring i hverdagen. Vi ønsker å bidra til et samfunn med tydelige verdier som verner mennesker og natur. Senter for livshjelp er fra 2020 lokalisert i Totenvika, et sted der naturelementene aktivt støtter et indre arbeid. Meditasjon er vårt fremste verktøy for å gi flest mulig tilgang til varig ro og finne veien til stabilitet og forløsning.

Vårt team

Reidun myskja

nikoline svergja

Fredrik R. Rogne

Ønsker du å ta kontakt med oss?

Senter for Livshjelp er et kurs- og utdanningssenter ledet av lege Audun Myskja og naturterapeut Reidun Myskja. Senteret har et stort faglig nettverk i flere land, som gjør det mulig å samle de mest virksomme metodene til selverkjennelse, menneskelig vekst og bedre helse.

Ta kontakt med oss her