Vi er glade og stolte over å kunne invitere alle enhetsterapeuter til en unik konferanse, en begivenhet som vil samle enhetsterapeuter til praktisk læring, fellesskap, glede og feiring! Et fag som samler tråder, begeistrer og berører finner nå sin form, og det er på tide å vise vår faglige identitet og fellesskap. Denne samlingen vil vi skal gi deg det du trenger av inspirasjon og fagkunnskap til å gå videre, sterkere og bedre  rustet.

Siden starten i 2005 har Enhetsterapi utviklet seg i mange spennende retninger: Allerede tidlig ble det klart at vi hadde et sterkt og virksomt verktøy for personlig vekst og helsebygging. De senere årene har veiene ut i samfunnet blitt tydeligere, år for år. Utviklingen av mestringsmedisin har hatt stor betydning: De 9 søylene i mestringsmedisin – som vi tar fram på konferansen – har gitt nye muligheter til å tydeliggjøre intuitiv viten og gi den en anvendelig form.

Derfor er tida inne til en fagkonferanse helgen 7.– 8. oktober, åpent for alle som har fullført eller går studiet Enhetsterapi mestringsmedisin. Denne samlingen skal bidra til å styrke din faglighet og vise vei videre. Vi gleder oss veldig til å dele de mange spennende bidragene med deg.

Konferansen finner sted på Kapp Melkefabrikk, Fabrikkvegen 32, 2849 Kapp

Dato: Lørdag 7-søndag 8. oktober 2023
Kl. 10 – 17 begge dager.

For de som ønsker blir det på lørdag koldtbord på Hoff Gjestgiveri kl. 19 (400,- pr. person), med mingling, musikk og dans.

Det blir servering av kaffe, te og frukt begge dager. Ta med egen lunsj.

Pris: 2000,-
Påmeldingsfrist: 1. september 2023

Trykk her for å se tips til overnatting

Vi gleder oss til å se deg!

Les mer og påmelding