Fagkonferanse for Enhetsterapeuter

Dato:

7. oktober 2023

Tid:

10:00

Sted:

Kapp Melkefabrikk

Hei alle enhetsterapeuter,

Vi er glade og stolte over å kunne invitere deg til en unik konferanse, en begivenhet som vil samle enhetsterapeuter til praktisk læring, fellesskap, glede og feiring! Et fag som samler tråder, begeistrer og berører finner nå sin form, og det er på tide å vise vår faglige identitet og fellesskap. Denne samlingen vil vi skal gi deg det du trenger av inspirasjon og fagkunnskap til å gå videre, sterkere og bedre  rustet.

Siden starten i 2005 har Enhetsterapi utviklet seg i mange spennende retninger: Allerede tidlig ble det klart at vi hadde et sterkt og virksomt verktøy for personlig vekst og helsebygging. De senere årene har veiene ut i samfunnet blitt tydeligere, år for år. Utviklingen av mestringsmedisin har hatt stor betydning: De 9 søylene i mestringsmedisin – som vi tar fram på konferansen – har gitt nye muligheter til å tydeliggjøre intuitiv viten og gi den en anvendelig form.

Derfor er tida inne til en fagkonferanse helgen 7.– 8. oktober, åpent for alle som har fullført eller går studiet Enhetsterapi mestringsmedisin. Denne samlingen skal bidra til å styrke din faglighet og vise vei videre. Vi gleder oss veldig til å dele de mange spennende bidragene med deg.

Lær mer om de 9 søylene i mestringsmedisin, fasciesystemets rolle i samordningen av kropp og bevissthet og en ny forståelse av immunsystemet, Immunsirkelen. Du får viten om nevroforskning og hva kjernefysikk kan si om energi og utvidet bevissthet. Du vil få inspirerende foredrag om hvordan vi når ut til målgrupper som skolebarn, leger, pensjonister – veier ut i storsamfunnet, og hvilke enkle øvelser som er best egnet til å lære bort.

Konferansen finner sted på Kapp Melkefabrikk, Fabrikkvegen 32, 2849 Kapp

Dato: Lørdag 7-søndag 8. oktober 2023
Kl. 10 – 17 begge dager. For de som ønsker blir det koldtbord på Hoff Gjestgiveri kl. 19 (400,- pr. person), med mingling, musikk og dans.

Det blir servering av kaffe, te og frukt begge dager. Ta med egen lunsj.

Pris: 2000,-
Påmeldingsfrist: 1. september 2023

Ved avmelding belastes det kr. 400, – i avmeldingsgebyr.
Påmelding er bindende fra 14 dager før kursstart – etter dette refunderes ikke kursavgiften

Trykk her for å se tips til overnatting

Vi gleder oss til å se deg!

OBS: På grunn av flytting av plattform hos internettleverandør, får verken du eller vi beskjed når påmeldingen er gått gjennom selv om påmelding er fullført. Vi sjekker at beløpet er trukket og sender deg en bekreftelse. Har du prøvd flere ganger, vil du få tilbakeført ekstra betaling. Vi beklager dette.
Du kan også melde deg på via e-post til bestillinger@livshjelp.no med ditt navn, adresse og telefonnummer
Kurset er avholdt
  • Kapp Melkefabrikk
  • Fabrikkvegen 32
  • Kapp
  • 2849

Avholdes:

  • 7. oktober 2023 10:00   -   8. oktober 2023 17:00
Del dette i sosiale medier
LEGG TIL I KALENDER