Velkommen til digital meditasjonskveld. Vi har, etter mange forespørsler, satt i gang en serie: Møtepunktene i kropp, sinn og ånd.

Serien er løselig bygget på den indiske vitenskapen om chakrasystemet. Til nå har vi tatt fram Grunnvollen (rot), Kommunikasjon – lytte og uttrykke (hals)Mitt eget sted (Hara)Det tredje øyet. og Solar plexus. Nå er tiden inne for nest siste møtepunkt i serien, kronechakra.

Kronechakra er myteomspunnet. Etter mange års erfaring kan vi presentere en tilnærming som vi tror vil vise deg kronechakra som en nøkkel til det ukjente og en gave til din meditasjon.

Av punktene:

  • Universell bevissthet: I ett med alt
  • «Tusen kronblad»: Dine muligheter
  • Symboler og bilder – å avkode et ukjent språk
  • Din indre veileder

Denne meditasjonskvelden vil kunne vise deg nye veier i din meditasjon – og i livet ditt. Vi tror at kveldens meditasjoner kan hjelpe deg til å møte hverdagens utfordringer på en ny måte: Mer beskyttet og forankret i en del av deg som er solid og stabil.

Ved påmelding vil du få tilsendt brukernavn og passord som gir deg tilgang til kursportalen. Kvelden passer både for nybegynnere og for de som har erfaring med meditasjon.

Digital meditasjonskveld med Audun Myskja
Kronechakra

Pris: kr 260,-

Ved påmelding kan du velge om du ønsker å beholde meditasjonskvelden i 1 måned til 260,- eller tre måneder til 360,-

trykk her for påmelding

nyheter