Velkommen til ny digital meditasjonskveld! Vi har, etter mange forespørsler, satt i gang en serie: Møtepunktene i kropp, sinn og ånd.

Serien er løselig bygget på den vitenskapen om chakrasystemet (møtepunktene mellom ånd, sinn og kropp). Til nå har vi tatt fram Grunnvollen (rot), Kommunikasjon – lytte og uttrykke (hals)Mitt eget sted (Hara)Det tredje øyet (pinealchakra), Solar plexus og Kronechakra. Mange har gledet seg til det siste møtepunktet i serien: Hjertechakra.

Om du ikke har fått med deg de tidligere kveldene, er denne kvelden lagt opp slik at du likevel vil ha fullt utbytte. Vi tror du vil oppleve en kveld du husker!

Hjertet – mening og medfølelse

  • Fra sårbarhet til styrke
  • Hjertets nivåer: Inn i dypet
  • Veien til glede og mening
  • Stillhetens språk: Bak ordene

Mange forteller at de ser særlig fram til denne kvelden. Hjertechakra er kjernen i vår opplevelse av dype følelser, av glede og mening i hverdagen. Vi gleder oss til å dele våre erfaringer med hjertet, særlig hvordan hjertet kan forvandle det som sitter fast i oss, som minner, sår og traumer.

Hjertet er punktet der alt kommer sammen, der vi finner helhet. Meditasjonene denne kvelden vil sammenfatte mye av det vi har gått gjennom de andre kveldene, og ta det videre inn i dypet, under våre tanker og det mentale egoet.

Ved påmelding vil du få tilsendt brukernavn og passord som gir deg tilgang til kursportalen. Kvelden passer både for nybegynnere og for de som har erfaring med meditasjon.

Digital meditasjonskveld med Audun Myskja
Hjertechakra

Pris: kr 260,-

Ved påmelding kan du velge om du ønsker å beholde meditasjonskvelden i 1 måned til 260,- eller tre måneder til 360,-