Pusteuka 2023
21-17. august

Pusteuka 2023 har fokus på sirkulær pust, avspenning og dypere kontakt med kroppen og følelsene.

Gjennom dyp pust kommer vi i kontakt med mer subtile lag av kroppen og undertrykte følelser, og gjennom dyp avspenning, aksept og trygghet kan vi slippe disse følelsene til, og frigjøre den blokkerte energien som ligger latent. Vi øver oss på å romme det som er og det som kommer opp, slik at mer av det vi er får plass, og lov til å leve i oss og gjennom oss.

Gjennom pusteuka får du lære et sett med verktøy du kan bruke i hverdagen din. Du vil få hjelp til å komme dypere gjennom virksomme pustemetoder under trygg og kyndig veiledning.

Lærerne vil være Torunn Avelsgard Lien, Robbin van der Crussen og Audun Myskja.

Trykk her for å lese full kursbeskrivelse

Dato: Mandag 21-søndag 27. august
kl. 10-17 alle dager

Pris: kr 7700,-

Adresse: Myskjatunet, Totenvegen 1231, 2848 Skreia

Tips til overnatting: https://livshjelp.no/kurs-senter-for-livshjelp/praktisk-informasjon/

Kurset finner sted på Myskjatunet i Totenvika, en naturperle med sine vakre omgivelser og 300 m strandlinje rett ved Mjøsa. Myskjatunet har ulike fasiliteter, som kursbygg med galleri, kontorer, treningspark med ulike treningsapparater, utendørs scener til underholdning og en stor variasjon av roser i Myskjatunet Rosepark.

Senteret drives av Reidun og Audun Myskja. Audun er lege, forsker, musiker, forfatter og meditasjonslærer. Reidun er administrativ leder, rådgiver, soneterapeut og naturterapeut. Sammen skaper de et sted som trekker mennesker fra ulike bakgrunner, et sted som legger til rette for helsebygging, indre vekst og kommunikasjon med naturen.

Nyheter