Pusteuka 2023

Dato:

21. august 2023

Tid:

10:00

Sted:

Totenvika

Pusteuka 2023 har fokus på sirkulær pust, avspenning og dypere kontakt med kroppen og følelsene. Gjennom dyp pust kommer vi i kontakt med mer subtile lag av kroppen og undertrykte følelser, og gjennom dyp avspenning, aksept og trygghet kan vi slippe disse følelsene til, og frigjøre den blokkerte energien som ligger latent. Vi øver oss på å romme det som er og det som kommer opp, slik at mer av det vi er får plass, og lov til å leve i oss og gjennom oss.

Gjennom pusteuka får du lære et sett med verktøy du kan bruke i hverdagen din. Du vil få hjelp til å komme dypere gjennom virksomme pustemetoder under trygg og kyndig veiledning.

I tillegg til Torunn og Robbin vil Audun Myskja være tilgjengelig under kurset og vil ha bolker om pust og meditasjon. Han vil formidle effektive pustemetoder for å fordype selvhelbredelse, meditasjon og personlig utvikling.

Lærerne vil være: 

Torunn Avelsgaard Lien er lege, pustelærer, yoga- og meditasjonslærer og musiker, har studert med Audun Myskja (Enhetsterapi), Dan Brule (Breath Mastery), Paul Hughes (Vivation international), Githa ben David (Vokal lydhealing) og ulike meditasjon-, yoga- og pustelærere i Nord-India: Krishna Varma (Yoga Vidya) Roshan Singh (Rishikesh Yog Peeth). Hun har fordypet seg i dhrupad; den indiske tilnærmingen til sang og stemmebruk og vipassanameditasjon gjennom mange år.

 

Torunn gir individuelle konsultasjoner, holder kurs, foredrag, workshops og utdanninger innen helhetlig helse, med fokus på naturlige metoder som bevegelse, pust, lyd og dybdeavspenning. Hun tar i bruk kunnskap fra både urgamle tradisjoner og vestlig moderne vitenskap i sin praksis.

 

Robbin van der Crussen er musikkskaper, pustelærer og DJ, og har de siste 7 årene integrert pust og sjelelig nærvær i sine DJ-sett på festivaler og sener over hele verden. Han holder også breathwork- sessions hvor han skaper et unikt og helhetlig helbredelsesrom med sin egne musikk, elektronisk, så vel som akustisk med harpe, munnspill, harmonium og sang.

 

Han har en mastergrad som musikkprodusent fra Kingston University, Southampton Solent University og Norges Kreative Høgskole. Han er sertifisert Vivation breathwork-lærer, og har utforsket og fordypet seg i mange ulike retninger innen breathwork, bland annet Holotropic, Coherent Breathing og Pranayama.

 

Torunn og Robbin er grunnleggere og drivere av OYNS (optimize your nervous system), et kurs- og retreatkonsept som fokuserer på naturlige tilnærminger til forståelse og regulering av det autonome nervesystemet, og hvilke implikasjoner det har på vår fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Med sin forkjærlighet for musikk og helbredende lyd, lek og bevegelse, skaper de sammen et trygt og kraftfullt rom for ethvert individ til å komme i kontakt med sin iboende naturlige og helbredende inspirasjon og livskraft.

 

Audun Myskja er lege, musiker, forfatter, forsker, kursholder og meditasjonslærer. Han har gjennom 40 års erfaring arbeidet både med enkeltpersoner og grupper for å finne de beste helseverktøyene.

Han har gitt ut over 20 fagbøker, blant annet boka Pust som viser hvordan pusten kan få kropp og sinn over i gode spor og hvordan du ved hjelp av pustemetoder kan gjøre treningen mer effektiv, avspenningen dypere eller konsentrasjonen skarpere. Han har også gitt ut bestselgerne Kunsten å finne ro, De tibetanske ritene og Meditasjon: Veien til deg selv.

 

Kurset er både for de som har erfaring med pustemetoder og for nybegynnere. Vi gleder oss til denne uka med fokus på pusten!

 

Ta med: Yogamatte, innesko, drikkeflaske, notatbok, skrivesaker og egen lunsj. Alle kursdager vil det bli servering av te, kaffe og frukt.

 

Dato: Mandag 21. august – søndag 27. august
kl. 10-17 alle dager

Pris: kr. 7700,-

Adresse: Myskjatunet, Totenvegen 1231, 2848 Skreia

 

Tips til overnatting: https://livshjelp.no/kurs-senter-for-livshjelp/praktisk-informasjon/

Ved avmelding belastes det kr 400,- i avmeldingsgebyr.
Påmelding er bindende fra 14 dager før kursstart – etter dette refunderes ikke kursavgiften

Kurset er avholdt
  • Totenvika
  • Totenvegen 1231
  • Skreia
  • 2848

Avholdes:

  • 21. august 2023 10:00   -   27. august 2023 17:00
Del dette i sosiale medier
LEGG TIL I KALENDER