Pusteuka 15-21. august 2022

Dato:

15. august 2022

Tid:

10:00

Sted:

Totenvika

Interessen for å forstå pusten vår har økt sterkt de senere årene. Pustens muligheter er større enn du aner. Derfor samler vi de beste metodene innen pust for å finne verktøy som kan hjelpe mennesker til helse og vekst.

 

Vi er stolte over å kunne presentere denne Pusteuka. Ikke minst er vi stolte av å presentere kapasiteter som vil vise deg uante muligheter – med det mest nærliggende du har, ditt eget åndedrett.

 

Velkommen til ei dyp, lærerik og oppløftende uke!

 

Pneuma Breathwork med dr. Alessandra Brunelli

Alessandra Brunelli er en italiensk nevrokirurg, holistisk lege og pusteekspert. Hun er spesialutdannet på høyeste nivå i Pneuma Breathwork. Pneuma er en metode som er nokså ukjent i Norge, men som har vært den største opplevelsen som Audun Myskja har hatt på de mange pustekongressene og kursene han har deltatt på. Det er en stor glede å kunne dele denne transformative pusteteknikken med dere.

Pneuma er et unikt verktøy for å få tilgang til spirituelle ressurser og underbevisst materiale og integrere det i kropp og bevissthet. Metoden anvender spesielle kraftige pusteteknikker kombinert med meditasjon. I tråd med de ulike stadiene vi går gjennom, tar Pneuma underveis i bruk en unik spesialkomponert musikk som vi aldri har hørt maken til. Hensikten er å dra bevisstheten inn i spesifikke områder, via en spesifikk kombinasjon av pust og lyd.

Alessandra er en dyktig fagperson. Hun er stødig og klar som kursleder og et varmt menneske. Vi gleder oss veldig til å få henne hit, og hun gleder seg til å komme til Totenvika.

 

 

Breathwork i praksis – essensen av pustens muligheter

Dere vil få et erfaringsdykk i verktøyene i Breath Mastery til Dan Brulé, og generelt de mest spennende metodene og kunnskapen som kommer fram fra det store Breathwork-miljøet internasjonalt. Vi har spennende fagpersoner å by på:

Torunn Avelsgaard Lien er operasanger, yogalærer, enhetsterapeut og nå ferdig lege til høsten. Hun har vist seg som en ekstraordinær pedagog og kjenner pustefeltet ut og inn. Hun er utdannet i Dan Brulés Breath Mastery og er den rette person til å tre inn i Dan Brulés sted og gå igjennom hans metoder.

 

Kristin Kanstad er psykiater og allmennlege, som allerede har markert seg som en formidler av sjeldent kaliber. Hun er ekspert på det autonome nervesystemet, stressystemet i kroppen, og vil vise de ulike pusteteknikkene som kan mestre stress.

 

Audun Myskja vil avrunde og gi de mest effektive pustemetodene for å fordype selvhelbredelse, meditasjon og personlig utvikling. De nyeste funnene fra internasjonale konferanser vil bli presentert som praktiske metoder.

Vi kan love dere en transformativ uke som dere kommer til å huske.

 

Dato: 15.21. august
Tidspunkt: kl 10-17

 

Pris: kr 7700,-
Kursprisen inkluderer varm lunsj, frukt og te/kaffe hver dag.

Adresse: Myskjatunet, Totenvegen 1231, 2848 Skreia

For tips til overnatting se: https://livshjelp.no/kurs-senter-for-livshjelp/praktisk-informasjon/ 

Kurset er avholdt
  • Totenvika
  • Totenvegen 1231
  • SKREIA
  • 2848

Avholdes:

  • 15. august 2022 10:00   -   21. august 2022 17:00
Del dette i sosiale medier
LEGG TIL I KALENDER