Nettkurs

KUNSTEN Å FINNE RO – MINIKURS

Mange har hatt glede av det større nettkurset Kunsten å finne ro, som bygger på boka med samme tittel av Audun Myskja. For de som ønsker et kortere kurs, lanserer vi nå minikurset Kunsten å finne ro.

Dette nettkurset passer for deg som ønsker å lære hvordan du ved hjelp av enkle metoder kan endre uro, stress og tankesurr til økt energi, indre styrke og ro. Øvelsene er lagt opp til at du kan bruke dem i hverdagen over tid, for å bygge helse og evne til å mestre hverdagen. Ikke minst vil du få verktøy som hjelper deg til å forstå deg selv og andre bedre. Responsen på nettkurset viser at det treffer mennesker hjemme, er lett å følge med i og oppleves som inspirerende.

Ved påmelding vil du få tilsendt brukernavn og passord som gir deg tilgang til kursportalen. Nettkurset kan du legge opp etter eget behov, med øvelser som du kan gjøre underveis.

Blant annet vil du få lære om:

  • Pust for å skape en dypere ro: Koherent pust
  • Komplett pust: Å erobre kroppen,
  • Kroppens på- og av- system og «De 4 R-ene»
  • Fysiske bevegelser for ro
  • Emosjoner – hvordan bruke vanskelige tanker og følelser som en ressurs
  • Nærvær og dobbeltrettet bevissthet

Boka Kunsten å finne ro er en bestselger som når stadig nye grupper. Ved kjøp av nettkurset kan du velge å få boka tilsendt i posten.Vi håper nettkurset vil gi deg verktøy som du kan bruke når du trenger det – til å finne tilbake til en naturlig tilstand av ro.

Kunsten å finne ro – minikurs

Tilbud:
kr 75
0,- (ordinærpris 1100,-)