Vi har gjort mange spennende erfaringer med dr. Bachs blomsteressenser de siste årene, og du kan glede deg til et stort nettkurs i blomstermedisin, som er klart til høsten. De som har sett gjennom kurset, har gitt overveldende tilbakemeldinger: «Som å være der – jeg kjenner virkningen av essensene i kroppen!»

De mange kursdeltakerne som har spurt oss om fordypningskurs, får nå muligheten til å lære en unik syntese av innsikt i sammenhengen mellom ånd, sinn og kropp. Tidligere kurs har gitt et utbytte mange ikke hadde ventet seg: «Jeg forstår mennesker og natur på en ny måte. Audun Myskja briljerer med sin framstilling og gjør det lett å forstå hvordan vi skal bruke kunnskapen om essensene i hverdagen.”

Vi har nå skapt et videreutdanningskurs rettet mot de som tidligere har gått på kurs i blomstermedisin ved Senter for livshjelp. Du vil få trening i å bestemme de ulike grunntypene på deg selv og andre. Du vil lære om hvordan essensene gir direkte innsikt i psykologiske mønstre, og hvordan de er koblet til muskler og fascier i kroppen.

Dato: 22-23. september 2022
Tidspunkt: kl 10-17

Pris: kr 2300,-

Adresse: Myskjatunet, Totenvegen 1231, 2848 Skreia

For tips til overnatting se: https://livshjelp.no/kurs-senter-for-livshjelp/praktisk-informasjon/ 

LEs mer og påmelding