Selverkjennelse
menneskelig vekst
og bedre helse
 • Audun Myskja

  Faglig leder for Senter for Livshjelp, Overlege, spesialist i allmennmedisin, Fellow i nevrologisk musikkterapi, Sertifisert Tomatiskonsulent, Forfatter og musiker, med utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland

  Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin, og har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han driver Senter for livshjelp i Ski og i Totenvika sammen med sin kone Reidun Myskja, et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på hjelp til selvhjelp. De har holdt kurs i meditasjon fra 1988, og har utdannet over 400 studenter ved den treårige utdanningen i enhetsterapi. Myskja arbeider både med verktøy til mestring ved kroniske plager og friske mennesker som ønsker vekst og selvinnsikt. De senere årene har han ledet og veiledet nær tyve kvalitetsfremmende prosjekter i organisasjoner og kommuner, og har samarbeidet med Norges Parkinsonforbund fra 2002. Audun Myskja holder en rekke kurs og foredrag i både inn- og utland og har vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforenings Kvalitetspris. Han har utviklet musikkbasert miljøbehandling og utdanner helsearbeidere i kvalitetshevende metoder i et landsomfattende prosjekt i regi av Helsedirektoratet i perioden 2015-20. Han er også fagveileder for Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg i Levanger. Han har skrevet over tyve fagbøker, og gitt ut en rekke Cder og DVDer innen meditasjon, trening og indre vekst-.

  Curriculum Vitae: Last ned
 • Reidun Myskja

  Daglig leder for Senter for Livshjelp, Sertifisert Tomatiskonsulent, Homeopat, NAN med utstrakt etterutdanning innen veiledning, soneterapi, øreakupunktur, energiforståelse, blomsteressenser, naturmedisin, administrasjon og ledelse.

  I tillegg til å ha administrativt ansvar for Senter for livshjelp, har Reidun Myskja hatt egen praksis som homeopat siden 1979, med veiledning og en egenutviklet, meget virksom og avansert variant av soneterapi. Hun er også spesialist på naturprodukter basert på aloe vera og er utdannet hos Bob Moore i spirituell psykoterapi sammen med Audun Myskja.

 • Ranveig Stadven

  Sekretær

  Ranveig er tidligere tannlegesekretær, og hært hos oss siden 2003.

Kontakt oss på

telefon: 64 91 39 90
epost: info@livshjelp.no