Selverkjennelse
menneskelig vekst
og bedre helse

Nyheter

«Tilbake

24/11/2016

Nye terapitilbud fra nyttår

Ved senteret har vi hatt svært gode erfaringer ved å knytte til oss fysioterapeutene og enhetsterapeutene Gunn Haug og Jan Haug. Begge har en rik og variert fagbakgrunn og mange spesialfelter. Jan er i tillegg formann i Enhetsterapiforeningen i nåværende periode. Gunn er en særlig begavet terapeut som behersker alle de viktigste enhetsterapimetodene, og har hjulpet mange med alt fra fysiske plager til emosjonelle problemer. Gunn har evnen til å se den enkelte og gi dem tro på egne ressurser. Jan er en ledende fagperson, mester i tankefeltterapi og enda mer avanserte teknikker for å forvandle problemer. Han har en dyp innsikt i Finn din indre kraft-tilnærmingen, og hjelper deg å finne din tilnærming til endringsprosesser. Interessen for timer hos Jan og Gunn har vært så stor at vi utvider med flere terapeuter:

Vi er stolte over å kunne meddele at Erik Mack Vingen starter hos oss over nyttår. Erik er enhetsterapeut, nestleder i Enhetsterapiforeningen, og har bygget en formidabel spesialkompetanse de siste årene. Han er den første i Skandinavia som er fullutdannet og sertifisert på alle nivåer i Eden energy medicine. Erik er tillegg mester i østlige trenings- og selvforsvarsmetoder. I tillegg er han underviser, foredragsholder og terapeut. Vi er stolte over å ha han inne på senteret. Han tar nå imot til konsultasjoner og veiledningstimer, trening av grupper og enkeltindivider samt foredrag.

Timebestilling til Gunn, Jan og Erik kan du nå gjøre på Senter for livshjelps telefon 64913990, kl. 09 – 12 og 13 - 15. Alle timeavtalene foregår i våre lokaler i Idrettsveien 20, 1400 Ski.

Kontakt oss på

telefon: 64 91 39 90
epost: info@livshjelp.no