Selverkjennelse
menneskelig vekst
og bedre helse

Nyheter

«Tilbake

01/08/2011

22.07.11 og framtida

Vi er alle blitt rammet av en katastrofe som vil forme livene våre i all overskuelig framtid. Vi føler med ofrene og deres nærmeste, og ønsker å gi vårt bidrag over tid.

Det er, midt i sorgen, en glede å melde at traumeteknikkene vi har utviklet det siste året, allerede er kommet i bruk i kjølvannet av tragedien. Jeg har laget en videosnutt som snart blir tilgjengelig, som viser en syntese av enkel traumebehandling, videreutviklet fra EFT, som vi underviser i ved Senter for livshjelp, sammen med instruks i helbredende meditasjoner.

Vi har også satt i gang morgenmeditasjoner til støtte og helbredelse, hver morgen kl 6.30 – 7.00, som allerede følges av et stort antall mennesker. Mange har spurt om meditasjonsinstruksjon. Denne har jeg spilt inn, lagt ut på http://www.sagelva.no/livshjelp/. Fila er på 27,4 MB og tar ca. 1 min 30 sek å laste ned.

Det indre og ytre arbeidet etter Utøyamassakren vil pågå over tid, og vi ønsker å samle og utvikle de beste verktøyene til å bearbeide traumer og vanskelige følelser, som kan gjøres tilgjengelig i enkel form for de som trenger det. Våre tanker går til de som lider verden over – hver tanke teller.

Audun Myskja

Kontakt oss på

telefon: 64 91 39 90
epost: info@livshjelp.no