Selverkjennelse
menneskelig vekst
og bedre helse

Dr. Audun Myskja

Blomstermedisin til vekst og helbredelse

Bachs blomstermedisin får stadig flere tilhengere i Norge. Og med god grunn - blomstermidlene er ufarlige og enkle å bruke på egen hånd.

Bachs blomstermedisin virker først og fremst på vår sinnstilstand, og mange opplever at de blir i stand til å snu negative tankemønstre og si ja til livet etter å ha begynt med blomstermedisin. Midlene kan rette opp psykiske ubalanser og dermed hindre fysiske sykdommer i å få fotfeste. Den engelske legen dr. Edward Bach utviklet systemet gjennom et helt livs studium av den menneskelige psyken og kom etter hvert fram til en typologi basert på de forskjellige mennesketypers fellestrekk. Dette ble utgangspunktet for de 38 blomstermidlene og nødhjelpsmiddelet Rescue Remedy.

I denne boken, som egner seg både for terapeuter og for dem som vil bruke blomstermedisin på egen hånd, gir Audun Myskja en grundig innføring i de forskjellige midlene og hva som kjennetegner dem. Han har selv lang erfaring i å bruke Bachs blomstermedisin i sin legegjerning, og gjennom en rekke pasienteksempler gir han et innblikk i hvordan Bachs blomstermedisin som støttemedisin har hjulpet pasientene til å få et bedre grep om livet sitt og en bedre helse.

Et omfattende symptomregister hjelper deg til å finne frem til riktig middel.

"Boken er et praktverk som du må lese! Og som du selvsagt vil få andre mennesker til å lese! Og som vil bringe trøst, lindring og helbredelse til en mengde syke og lidende mennesker."

Fra bokens forord av Bjørn Olav Røssberg, Akademirektor emeritus Norsk Akademi for Naturmedisin

Kontakt oss på

telefon: 64 91 39 90
epost: info@livshjelp.no