Selverkjennelse
menneskelig vekst
og bedre helse

Kurs

Kurs med Zivorad Slavinski: Sunyata

Den serbiske psykologen Zivorad Slavinski har brukt flere tiår på å utvikle unike metoder for å forvandle psykologiske problemer til ressurser. Vi vurderer Zivorads psykologiske redskaper som det ypperste vi har kommet over, fordi de gir dyptgående og varig virkning på selv dyptliggende problemer og traumer. Benytt anledningen til å møte en mester innen feltet! Zivorad vil holde følgende- kurs:

PEAT Processor Training

Dyp PEAT er kongeveien til å forvandle vanskelige følelser og emosjonelle mønstre. Metoden er meget spesifikk og gir muligheten til å skrelle av et emosjonelt problem, lag for lag. Derfor blir også resultatene varige. Dyp PEAT kan brukes både til egne prosesser og til arbeid med andre, som terapeutisk metode. Du har en unik sjanse til å lære direkte fra kilden!

Sunyata

Zivorad Slavinski betrakter selv Sunyata som sin ypperste metode. Deltakerne blir tatt gjennom en serie progressive øvelser til den indre tilstanden som åndelige tradisjoner kaller Sunyata (Guddommelig tomhet, det tidløse Selvet). Denne tilstanden har mennesker lengtet etter og arbeidet med åndelige metoder i årevis for å oppnå. Vi har nå viten og verktøy som gjør sinnets dypeste nivåer tilgjengelig. Om ikke tilstanden varer, er den et orienteringspunkt som du kan ha med deg etter kurset.

Sted: Senter for livshjelps lokaler, SKI